The perfect pictures

Heb je tenminste 300-400 professionele foto’s van jullie love story ? Dan maken wij een prachtig tijdloos trouwalbum voor jullie. Beloofd. 

Ga je nog trouwen en heb je nog geen trouwfotograaf uitgekozen?  Kijk dan zeker eens bij deze favorieten. Stuk voor stuk maken zij foto’s die jullie PAPER LOVE STORIES echt naar het next level  trekken.  And that, we like <3

Lott's photography

Fun fact: de foto's van Lott overtuigden ons om voor een Toscaanse bruiloft te gaan! En ze is gek op reizen, dus voor een destination wedding draait ze haar hand niet om. Let wel, ze is zeer populair, dus ben jij net zo verzot op haar foto's als wij, boek dan op tijd!

In Beeld met FLOOR

Bij Erika en Gerbert van in beeld met Floor kun je niet alleen terecht voor de perfecte foto's. Nee, bij dit love couple kun je ook bizar mooie wedding movies laten maken. Dus wil je beiden, kijk dan zeker even naar hun aanbod!

SOAP Photograpy

Larissa van SOAP is extra speciaal voor ons. Zij was namelijk met ons mee naar Toscane om ons eigen huwelijk vast te leggen. En hoe! Droomde jij weg bij ons lookbook, neem dan zeker contact met Larissa! Enne, mocht je nog gezinsuitbreiding verwachten, Larissa is zeg maar de Anne Geddes 2.0 van deze eeuw! Just saying...

Sunfield Photography

Nog zo'n leuke dame! Eline, van Sunfield. Volg haar op Instagram voor elke dag een beetje happiness en hele fijne plaatjes! Ervaren als ze is, coacht ze inmiddels ook andere fotografen. Ofwel, kies je voor Eline, dan weet je zeker dat ze jullie in no time op jullie mooist vastlegt.