Our Story

”We wilden trouwalbums maken, die niet langer opgeborgen in de kast, maar voor altijd op de salontafel komen te liggen!”

Als recente newlyweds -voorzien van bijna 1000 awesome trouwfoto’s – waren we op zoek naar een trouwalbum dat bij ons paste. We kregen allebei een beetje de kriebels van het ”klassieke” aanbod,  van leer of stof en in een grote opbergdoos. Een beetje stijfjes opgemaakt (hoi standaard album software) en zo kwetsbaar, dat je de visite het liefst wilt vragen handschoenen te dragen.

Aangezien we na het trouwen wel weer ruimte hadden voor een nieuw project, besloten we zelf aan de slag te gaan. De vereisten?  Het moest een eyecatcher worden in ons nieuwe huis én ruimte bieden aan onze 400 lievelingsfoto’s en teksten als speeches en geloften. Al snel kwamen we uit bij het idee van een zelf vormgegeven fotomagazine. Met zo’n gave matte, silky cover en mooie, moderne vormgeving en typografie. 

''HET MOEST EEN EYECATCHER WORDEN IN ONS NIEUWE HUIS ÉN RUIMTE BIEDEN AAN ONZE 400 LIEVELINGSFOTO'S EN TEKSTEN ALS SPEECHES EN GELOFTEN. ''

Beiden hebben we geruime ervaring met zowel fotografie als grafische vormgeving, dus de enige echte uitdaging was een drukker vinden die over de juiste technieken en papiersoorten beschikte om een hoogwaardige magazine te drukken. Toen dit eenmaal gelukt was, was het eindresultaat gaver dan we hadden gehoopt. Wat volgden waren vele complimenten (en blije ouders, opa’s en oma’s omdat we voor hen ook een exemplaar hadden laten maken).

Toen een tweetal recent getrouwde vrienden ons vroegen ook hun album vorm te geven, kregen we de smaak te pakken. En al snel bleek, in onze omgeving zaten wel meer pasgetrouwden (nog) zonder album.  En door tijdgebrek en/of ergernis aan het aanbod, blijft het zelf maken van een album vaak bij een voornemen. Wat natuurlijk super zonde is van al die mooie trouwfoto’s. 

''DOOR TIJDGEBREK EN/OF ERGERNIS AAN HET AANBOD, BLIJFT HET ZELF MAKEN VAN EEN ALBUM VAAK BIJ EEN VOORNEMEN... ''

Met  PAPER LOVE STORIES willen we al die mooie foto’s vastleggen in unieke en tijdloze trouwalbums, die niet langer opgeborgen in de kast, maar voor altijd op de salontafel komen te liggen!

We hopen dat we ook met jullie love story aan de slag mogen!

 

 

 

Sam en Myrthe

PS. Over stories gesproken, dat van ons viel bijna in het water! iets met storm en inslaande onweer in Toscane.  Geen zorgen, het was desondanks het beste weekend everrr!

logomettekst