_DSC5975

Waarschijnlijk wordt er geen moment in je leven zo uitvoerig vastgelegd als je huwelijk

En maar goed ook, want uiteindelijk zijn de foto’s hetgeen dat jullie herinneringen voor de rest van je leven levendig zullen houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je optimaal kan genieten van die vele foto’s die je van je trouwfotograaf hebt ontvangen? En hoe deel je de mooie foto’s met jullie familie en vrienden?  

Traditionele trouwalbums omvatten maar een selectie van de foto’s en belanden na een aantal maanden achterin de kast. En een digitaal fotoboek is gemakkelijk te delen, maar wat minder geschikt voor opa’s en oma’s (en de charme van papier <3). 

PAPER LOVE STORIES zijn eigentijdse trouwalbums in magazine vorm. Met 200 pagina’s en bijna het dubbele aantal foto’s dé afspiegeling van jullie volledige love story.  Elke magazine is uniek en wordt met aandacht vormgegeven. Het resultaat is een tijdloos en uniek ontwerp dat voor altijd op jullie koffietafel zal shinen.  En tegen geringe meerkosten bestel je extra exemplaren. Dé perfecte verrassing voor trotse (schoon) ouders, opa’s, oma’s en/of je getuigen. 

paper love stories trouwalbum met folielettering op bed

Look&FEEL

Speciaal magazine formaat met silky, matte cover en zijdeglans pagina's. Optie tot hoogglans, gouden, rose gold en koperen cover belettering.

Inhoud

Met 200 pagina's is er ruimte voor tot wel 350 van je favoriete trouwfoto's en persoonlijke teksten als geloften, quotes, speeches!

Vormgeving

Professioneel vormgegeven, op maat gemaakt in de stijl van jullie bruiloft.

HOE MEER HOE BETER

Bestel tegen geringe meerprijs extra STORIES bij. Het perfecte cadeau voor (schoon)ouders, getuigen, of als bedankje voor jullie gasten

Bescherming

Zijdezachte coating beschermt de buitenkant van jouw PAPER LOVE STORIES tegen krasjes en vette vingers.

Verpakking en levering

Zorgvuldig en feestelijk verpakt worden jullie STORIES binnen 6 weken thuis bezorgd.

Beperkt budget?

Trouwen is duur, we know! MAAR, we geloven er heilig in dat al die mooie trouwfoto’s en herinneringen het verdienen om vastgelegd te worden. Laat ons je helpen dit te realiseren.  Zo kun je  PAPER LOVE STORIES crowdfunden onder je gasten, of gespreid te betalen. 

Stuur ons een berichtje voor meer informatie over de mogelijkheden!

logomettekst