Terwijl jullie genieten van de witte broodsweken, maken wij van al jullie trouwfoto’s en favoriete teksten 200 bladzijde tellende PAPER LOVE STORIES.  Hoe we dit doen? Hover met je muis over de verschillende stappen voor meer uitleg.  

 

1. Upload je foto's en teksten

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je naast een bevestigingsmail, binnen 24 uur een tweede mail met de aanleverinstructies voor jullie foto's en teksten.

5. De full preview

Verwacht na ca. 2 weken een full preview. Een digitale versie van jullie STORIES die je op je gemakje door kan bladeren. Ook hier is er ruimte voor eventuele feedback!

2. Where we do our magic

Als we alles in goede orde hebben ontvangen, bevestigen we dat we voor jullie aan de slag gaan. Terwijl jullie genieten van de witte broodsweken, starten wij met de vormgeving van jullie eigen STORIES.

6. De finishing touch

Geef ons nog een week om de puntjes op de i te zetten voordat jullie de finale digitale versie ontvangen ter akkoord.

3. De stijl preview

Binnen een week ontvang je een stijlvoorstel. Denk daarbij aan de fonts, het kleurgebruik en een drietal coveropties. Tijd voor jullie feedback!

7. Finale akkoord

Bij jullie 'GO' gaan we over tot drukken! Mochten we toch nog iets over het hoofd hebben gezien, dan passen we dat natuurlijk nog even aan!

4. Some more magic

Op basis van het stijlvoorstel werken we de rest van jullie 200 pagina tellende STORIES uit.

8. Neem je P<3S in ontvangst

Ongeveer 2 weken na jullie finale akkoord is het zover! Je ontvangt een feestelijk pakketje van jouw postbezorger met daarin jullie PAPER LOVE STORIES. Het nagenieten kan beginnen!