PAPER LOVE STORIES

Eigentijdse TROUWALBUMS IN MAGAZINEVORM

HET ANTWOORD OP HET TRADITIONELE TROUWALBUM

PAPER LOVE STORIES zijn eigentijdse trouwalbums in magazine vorm. Waar een traditioneel album vaak maar 40 pagina’s bevat met -veelal- de geposeerde foto’s, is er in de 200 pagina’s tellende PAPER LOVE STORIES de ruimte om jullie trouwdag(en) in zijn volledigheid weer te geven. Want juist die spontane extra beelden van jullie, de gasten, de sfeerbeelden en de mooie teksten als speeches en geloften maken jullie herinneringen compleet!

paper love stories stapel trouwalbums
paper love stories toscane trouwalbum

Look&FEEL

Speciaal magazine formaat met silky, matte cover en zijdeglans pagina's. Optie tot hoogglans, gouden, rose gold en koperen cover belettering.

Inhoud

Met 200 pagina's is er ruimte voor tot wel 350 van je favoriete trouwfoto's en persoonlijke teksten als geloften, quotes, speeches!

Vormgeving

Professioneel vormgegeven, op maat gemaakt in de stijl van jullie bruiloft.

HOE MEER HOE BETER

Bestel tegen geringe meerprijs extra STORIES bij. Het perfecte cadeau voor (schoon)ouders, getuigen, of als bedankje voor jullie gasten

Bescherming

Zijdezachte coating beschermt de buitenkant van jouw PAPER LOVE STORIES tegen krasjes en vette vingers.

Verpakking en levering

Zorgvuldig en feestelijk verpakt worden jullie STORIES binnen 6 weken thuis bezorgd.
Lookbook

NEEM EEN Sneakpeak in voorgaande albums

GEEN MOMENT IN JE LEVEN WORDt ZO UITVOERIG VASTGELEGD ALS JE HUWELIJK

Maar wist je dat bijna 50% van de getrouwde stellen uiteindelijk eindigt zonder trouwalbum?  Kun je het je voorstellen, honderden schitterende foto’s, voor altijd gevangen op je computer? Wij niet! Dit is dan ook precies de reden dat we PAPER LOVE STORIES opgericht hebben!

 
Zij gingen je voor

Warme woorden van onze klanten

”…Het was zo met zorg ingepakt allemaal, een waar cadeau. Het is zo ontzettend leuk om er doorheen te bladeren en de kaft past precies bij ons interieur. Wij zijn er ontzettend blij mee en de reacties zijn heel erg leuk! ” 

SASKIA & RODOLFO

”…Wat een fantastisch boek is het geworden! We zijn er echt ontzettend blij mee 😍  Ik ben echt ontzettend dankbaar voor dit mooie dierbare cadeau! Het is echt het meest geweldige wat ik ooit heb mogen winnen! ”

Nicky & Erik, winnaars van de The Perfect Wedding winactie

Nicky Eric Paper love stories

”…Het is echt heeeeeel erg mooi geworden. Mijn moeder was ook helemaal verrast dat ze er ook een kreeg, zo leuk! ”

Natascha & Sammy

Natascha & Sammy cover

''Dank je wel beiden voor onze geweldige 'stories'. Naast dat we er zelf heel blij mee zijn, was het echt een gouden zet om cadeau te geven aan onze opa's en oma's, ouders en schoonouders.''​

DANIËLLE & PATRICK

PAPER LOVE STORIES D&P

”…Er wordt hier regelmatig een traantje weggepikt bij het teruglezen van onze geloften en de mooie speech van Maarten’s moeder.”

LAuren & Maarten

”…Wat heb je een ontzettend mooi album gemaakt. We zijn er samen doorheen gegaan en alle mooie herinneringen komen weer boven, zo tof!”

Jose & Peter

'Een ding weten we zeker:
 Paper Love Stories belanden niet achter in je kast, maar rocken voor altijd op je salontafel. '

Hoe het werkt

jullie LOve STORy in 8 stappen vereeuwigd...


Terwijl jullie genieten van de witte broodweken, maken wij van al jullie trouwfoto’s en favoriete teksten 200 bladzijde tellende PAPER LOVE STORIES. Het proces is super simpel!  Je plaatst je bestelling, levert foto’s en teksten aan en wij gaan voor je aan de slag.  Binnen 3 weken ontvang je een eerste digitale preview waarop jullie feedback kunnen geven. Daarna volgt nog een finaal ontwerp dat na jullie goedkeuren binnen 2 weken gedrukt en feestelijk verpakt op jullie deurmat ligt. Het nagenieten kan gaan beginnen!

OvertuigD?

PAPER LOVE STORIES

moderne trouwalbums in magazinevorm


contact@paperlovestories.nl